Voorbeelden van ingebouwde extra's.

Extra led lampjes op richtingaanwijzer BMW 1200. De klant wilde veel breder zijn dan met de originele lampjes. De originele lampjes hebben we aangelaten. De naden van de extra's werken wij met kit naadloos af.

 

Extra ledjes (5x, 3 branden op de foto) op een rond en met zilvergrijze folie beplakt schijfje ivm design Aprillia. Schijfje achter designklokje geplakt en geschroeft. Originele ledjes waren overdag niet goed te zien en deze dame wilde wat extra. Van links naar rechts: ledje voor dimlicht, richtingaanwijzer links, neutraal, richting rechts en als laatste grootlicht. 

    

 

Extra verklikker ledjes bij auto, Hyundai Coupe, voor de voorste mistlampen, voor dimlicht en voor grootlicht. De aanwezige ledjes zitten meestal voor het relais dat de lampen inschakelt en werken dus niet op onze producten. De schakelaar schakelt een extra weerstand in om 's avonds de ledjes te dimmen.

    

Tevens omgebouwde led-zijlampjes van autostyle (wij kunnen ook autostyle producten leveren). Wij hebben, de 6 ledjes achter het glas, vervangen voor high bright ledjes in oranje kleur en deze naar diverse richtingen schuin geplaatst om vanuit alle hoeken goed zichtbaar te zijn. Tevens naar achteren een rode en naar voren een oranje led extra ingeboord en afgekit. 

 

Extra verklikker ledjes bij Suzuki GSX-R voor de richtingaanwijzers (2x) en voor het dimlicht. Deze fiets heeft maar 1 verklikker lampje voor richting en de klant vond dit handig en mooi. 

Ledjes Suzuki GSXR600, rechts van toerenteller bovenop console.

 

Extra verklikker ledjes bij BMW 1200 voor de richtingaanwijzers (2x), dimlicht en voor het dimlicht. Deze fiets heeft can bus dus de verklikkerlampjes op het dashboard doen het niet op Safety Ligths producten. We hebben hier een losse schakelaar op de handrem gemonteerd omdat de remlamp gedimd brand als achterlicht en dit niet werkt voor het bedienen van de Safety Lights..

   Leds BMW1200, rechts van speaker, in de ruitvormige verhoging. 

 

Schakelaar, gebogen, BMW1200.

 

[Mocht uw beveiliging actieve inhoud van onze website blokkeren, klik dan op de waarschuwing

 en sta de geblokkeerde inhoud toe om de knop "Vorige" te laten werken.]

Safety Lights