Wat gebruikers ons melden op beurzen en andere ontmoetingen (de meest belangrijke):

A. We horen veelvuldig het vergelijk dat de file wijkt als de Rode Zee.        Hierover nadenkend: een blik van de automobilist in de spiegels is maar heel kort (denk aan jezelf). Zoals u bij: invloed hogere koplamp kunt lezen en zelf kunt constateren, maakt dimlicht u daarbij in veel situaties juist onzichtbaar, hetgeen ook met foto's geļllustreerd wordt.    Als de motorrijder met onze 2 producten, of zelfs met alleen de Running & AlarmLights module zelfs bij de korte blik in de spiegel niet alleen gezien wordt maar dat ook zijn snelheid goed ingeschat wordt zegt dus heel veel over de werking van deze producten. 

B. We horen ook vaak dat bij File rijden, als een automobilist de motorrijder minder ruimte geeft, dat zijn buurman dit ook constateert en de motorrijder nog meer ruimte geeft zodat hij er gemakkelijk tussendoor kan rijden!

C. Elke gebruiker heeft ervaren dat de automobilist die niet naar hem keek, na het aanraken van de rem, zijn hoofd verschrikt naar de motorrijder toe draaide omdat hij hem klaarblijkelijk voor het "opvallen bij remmen" niet gezien had! 

D. Vele gebruikers zijn overtuigd dat er situaties geweest zijn die zonder onze systemen tot botsingen geleid hadden! Sommige gebruikers menen zelfs hun leven hieraan te danken te hebben, zo schrijven enkele er ook in het gastenboek.

 

Hoeveel kilometer is er ongeveer al gereden met onze producten?     Er rijden al vanaf 1997 inmiddels zo'n 3000 gebruikers rond en de meeste zijn kilometer vreters die e.e.a. hebben meegemaakt waardoor zij tot aanschaf zijn overgegaan.    Sommigen melden ons dat zij wel tot 60.000 km per jaar rijden maar laten we uitgaan van gemiddeld zo'n 10.000 kilometer per jaar. Ik rijd voornamelijk voor de lol maar maak ook ca 15.000 km per jaar en mijn vrouw ongeveer de helft. 3000 x 10.000 x 14 jaar = 420 miljoen km!    Laten we hiervan dan de helft rekenen, omdat niet iedereen al 14 jaar hiermee rijdt, dan blijven er nog ruim 200 miljoen km ervaringen over!

 

De theoretische verklaringen (en uit onderzoek), blijken dus nog beter te werken dan iemand had durven hopen.

 

 

© Safety Lights.  Opvallend veilig!