Inbouwen, waar plaatsen, voorbeelden.

Inbouwen is eenvoudig (3 draadjes voor Headlights module, 5 draadjes om oude module voor op de richtingaanwijzers, 6 draadjes voor de basis en de Duplo Headlights aan te sluiten en 7 draadjes voor de Plus uitvoeringen). Het schema voor de module op de richtingaanwijzers is gelijk voor alle producten en staat hieronder inclusief de eventuele adapterset (diode en weerstand) voor clignoteurs die je niet hoort tikken. Bij de basis zit ook een bruine draad om de moduul in te schakelen. Bij de Plus versies (zowel op richting module als op koplamp module)  zit een groene draad voor de avondstand.

Een foto van de oude Richting module (0) (zwart, links) staat hieronder. De Headlights en de richting module (1) zijn met de verpakking gefotografeerd. Het onderste schema is voor de Duplo Headlights, het bovenste voor de richting module modellen.

De richting module stop je het beste onder het zadel bij de accu. 2 draden bij de voetremschakelaar, 2 moeten op de accu polen en 1 bij links en 1 bij rechts. En voor de eventuele avondstand nog 1 bij het achterlicht. Zie ook welke kleuren voor uw merk gelden. Onder de volgende link kunt u lezen waar te plaatsen op de motorfiets. Inbouw voorbeelden  van diverse extra's, zoals schakelaars, ledjes, lampjes etc vindt u hier.

        

 

[Mocht uw beveiliging actieve inhoud van onze website blokkeren, klik dan op de waarschuwing

 en sta de geblokkeerde inhoud toe om de knop "Vorige" te laten werken.]

Design Lights