Wij bieden een uniek tweeledig concept om gezien te worden en ongelukken te voorkomen, zowel tweeledig op de richtingaanwijzers als op de koplampen.

Helpt "beter gezien" niet en komt u voor een vervelende situatie te staan dan valt u op als u remt! (redundantie)

Door de richtingaanwijzers continue op een gedimde stand te laten branden voegt u bij de motor 2 vlekjes toe die door het onderbewustzijn (primitieve brein) als mogelijk ogen van roofdieren beschouwd worden en daarom zelden over het hoofd worden gezien. Voor de onderzoeken hiernaar klik hier. Tevens vindt u hier belangrijke onderzoeksresultaten over hoe een automobilist een kruising beoordeelt (in een fractie van seconde). Verder maken deze zogenaamde Running-Lights uw profiel breder. Ook valt oranje vanwege de kleur van vuur (gevaar) ook veel beter op.

Voor een demo op richtingaanwijzers op de motor klikt u hier.

U kunt ook richting automatisch uitgaan erbij nemen. De zogenaamde RA uitvoering.

 

Wij voegen geen schakelaars toe maar doen alles met de aanwezige schakelaars en met behoud van alle functies, u krijgt er alleen meer.

Voor wetenschappelijke onderzoeken en uitleg klik hier.

Nb vergeet niet uw kennissen en iedereen die het horen wil op de hoogte te brengen dat ze voortaan aan de voorkant kunnen zien als u geen voorrang gaat verlenen! Dit geldt ook bij andere Safety Lights gebruikers want als de richtingaanwijzers continue branden en niet even gaan UIT-flashen dan weet u voortaan dat er NIET geremd wordt. Niet remmen betekent doorrijden, dus geen voorrang verlenen, door rood gaan rijden etc.!