Wij bieden een uniek tweeledig concept om gezien te worden en ongelukken te voorkomen, zowel tweeledig op de richtingaanwijzers als op de koplampen.

Helpt "beter gezien" niet en komt u voor een vervelende situatie te staan dan valt u op als u remt! (redundantie)

Door de richtingaanwijzers continue op een gedimde stand te laten branden krijgt u opvallende omtreksverlichting. Bij mist en vochtig weer rijdt u in een grijze wolk, dan valt oranje veel beter op. Ook maakt deze zogenaamde Running-Lights uw profiel breder. Verder valt oranje vanwege de kleur van vuur (gevaar) veel beter op. 

U krijgt diverse opvallende lichtpatronen, zie de onderstaande links voor een demo.

 

Voor en demo op een auto klik hier. U ziet hier een module op de richtingaanwijzers plus een module op de koplampen.

Voor een demo op richtingaanwijzers op de motor klikt u hier. U ziet hier alleen 1 module op de richtingaanwijzers.

 

Wij voegen geen schakelaars toe maar doen alles met de aanwezige schakelaars en met behoud van alle functies, u krijgt er alleen meer.

Voor wetenschappelijke onderzoeken en uitleg klik hier. Tevens vindt u hier belangrijke onderzoeksresultaten over hoe een automobilist een kruising beoordeelt (in een fractie van seconde).

Nb vergeet niet uw kennissen en iedereen die het horen wil op de hoogte te brengen dat ze voortaan aan de voorkant kunnen zien als u geen voorrang gaat verlenen! Dit geldt ook bij andere Safety Lights gebruikers want als de richtingaanwijzers continue branden en niet even gaan UIT-flashen dan weet u voortaan dat er NIET geremd wordt. Niet remmen betekent doorrijden, dus geen voorrang verlenen, door rood gaan rijden etc.